FOOD FILM & PHOTO

Heerlijke video's en foto's voor uw horeca!

IMPRESSIE

Horeca-bazen investeren grote bedragen in het uitwerken van het concept van hun horeca en toch falen zij er vaak in om hun sfeer en kwaliteit over te brengen op (nieuwe) klanten via hun website of social media.

Wij als DÉLI FILMS zien hier de kans om wél een goede impressie te geven aan bestaande en potentiële klanten door middel van smakelijk beeldmateriaal. Hiermee wekken we een goede verwachting op bij uw klandizie. 

Want proeven doen we óók met onze ogen!

PROMOTIE

FOTO

MENU

Wij bij DÉLI FILMS bieden promotie foto/film aan in verschillende prijsklassen om ervoor te zorgen dat we u iets kunnen bieden wat past bij uw wensen en budget

STEAK: Dit is het pakket voor u wanneer u een mooie sfeerimpressie wel geven op uw website en social media. De crew bestaat uit mensen die voor verschillende klanten binnen de NL horeca video- en fotoproducties gedaan hebben.

KABELJAUW: Dit is hét pakket voor de luxere horeca. Met dit pakket valt u gegarandeerd op bij uw klanten. De crew bestaat uit mensen die o.a. voor klanten als Heineken en Magnum video- en fotoproducties gedaan hebben.

TARIEVEN

Bent u geïntresseerd in onze service en benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op via:

Mail: info@enricopisano.nl

Mobiel: 06 3102 65 27

© 2020 DÉLI FILMS | webdesign by ARTISIZE.NL